A-TURVATEKNIIKKA
turvatekniikkaa
yli 25 vuoden kokemuksella

Meiltä saat niin isot kuin pienetkin turvaratkaisut kotiin sekä yritykseen pitkän kokemuksemme turvin.

Suunnittelemme teille sopivan turvalaitteiston ja asennamme sen haluamananne ajankohtana avaimet käteen periaatteella. Seuraavassa esimerkkejä tuottamistamme turva- ja valvontaratkaisuista:

Murtohälytysjärjestelmät

Murtohälytysjärjestelmän tarkoituksena on estää luvaton sisäänpääsy rajatulle alueelle. Niin sanotussa kuorivalvonnassa valvotaan että murtautuja ei pääse alueelle rakenteita rikkomalla. Tämä tehdään mm. ikkunarikkotunnistimilla sekä magneettikytkimin.

Toinen tapa on ns. tilavalvonta, jossa aluetta suojataan erilaisilla liiketunnistimilla jotka havaitsevat liikkeen valvonta-alueella. Mahdolliset hälytykset voidaan ohjata omistajan matkapuhelimeen tai turvapalveluja tarjoavan yrityksen järjestelmään. Kameravalvonta

Kameravalvontaa käytetään rakennusten ja alueiden valvontaan kun halutaan tunnistaa alueelle tunkeutunut liikkuja. Liikehuoneistojen ja teollisuusalueiden valvonnassa hyvälaatuinen kameravalvonta auttaa tunnistamaan tunkeutujan. Digitaaliseen tallentimeen mahtuu jopa usean kuukauden verran valvontavideota ja videosta voidaan ottaa jälkikäteen esimerkiksi kuvia jotka lähetään viranomaisille. Tunnistamisen mahdollistamiseksi on tärkeää että kamerat ovat hyvälaatuisia ja mahdollistavat myös yökuvauksen.

Meiltä saat tietoa siitä millaisiin paikkoihin kameravalvontaa saa asentaa ja missä niistä on eniten hyötyä.

asennus

Palovaroitinjärjestelmät

Palovaroitinjärjestelmän tulisi olla akkuvarmennettu laitteisto, jossa ei tarvitse huolehtia paristojen kunnosta. Laitteisto hälyttää paikallisesti sekä lähettää viestin haluttuihin matkapuhelimiin. Järjestelmiä käytetään laajalti maatiloilla sekä teollisuudessa. Viime vuosina ne ovat kasvattaneet suosiotaan myös kodin turvaratkaisuissa.

DAHUA DH-XVR5432L

Maatilan hälytinjärjestelmät

Maatilan hälytysjärjestelmät auttavat valvomaan eläinten ja kiinteistöjen turvallisuutta. Työtehtävissä apuna palvelevat niin ruokkija-, juomavesi-, lietetankki-, lämpökattila-, palovaroitin-, ja murtohälytysjärjestelmät. Elintarviketuotannon kylmäketjun katkeamattomuuden valvontaan käytetään esimerkiksi maitotankin lämpötilahälytysjärjestelmää. Myös kananpoikien ja porsaiden kasvatustilan lämpötilavalvonta on yleistä.

Maatiloille suunnittelemme ja asennamme monipuolisia ja kaiken kattavia järjestelmiä joissa hälytykset ohjataan tilalla työskentelevien matkapuhelimiin.

Lämpötilavalvonta / Omavalvonta

EU-lainsäädännön myötä ovat omavalvonnan ja kylmätuotteiden lämpötilavalvonnan vaatimukset koventuneet. Tähän pyrimme tuomaan helpotusta helppokäyttöisillä lämpötilanvalvontajärjestelmillä. Järjestelmä voidaan asentaa toimimaan langallisilla ja langattomilla antureilla ja kerätä valvontatieto keskitetysti yhteen paikkaan sekä lähettää hälytys matkapuhelimiin.

Huoltopalvelu

Huollamme ja opastamme myymiemme valvontalatteiden käytössä 24h vuorokaudessa. Ota yhteyttä jos teillä on ongelmia laitteistonne kanssa!

Teemme aktiivista yhteistyötä mm. Raision Vartiointi Oy:n ja Härkätien Puhelin Oy:n kanssa tekniikan puolelta.

Kysy lisää turvaratkaisuistamme ja laitamme turvatekniikkanne ajan tasalle!